Iris

İki uzman ulusal güvenlik ajanı Hyeong-jun (Byung-hun Lee) ve Sa-woo (Jun-ho Jeong) kankardeşlerdir ve kaderin cilvesi aynı kadına, iş arkadaşları ajan Seung-hee’e (So-yeon Kim) aşık olurlar.Sa-woo, Seung-hee’ye karşı hislerini bastırır, arkadaşına mutluluklar diler.
Bundan kısa bir süre sonra Hyeong-jun, Macaristan’a özel bir göreve gönderilir.Görevini başarıyla tamamlar ancak kaçarken yaralanır.Kısa bir süre sonra Hyeong-jun en iyi arkadaşı Sa-woo tarafından tuzağa düşürüldüğünü anlar.Seung-hee, Sa-woo’ya kaçması için yardım ederken trafik kazası geçirirler, birbirlerinden koparlar ve her ikisi de diğerinin öldüğüne inanır.Hyeon-jun gizemli bir ses tarafından kurtarılır ve IRIS adlı gizli bir örgütün varlığını öğrenir.
Bir yıl sonra Hyeon-jun intikam almak için Kore’ye geri döner.Bu süre içerisinde Kuzey ve Güney Kore siyasal birlik haline gelmek üzeredir ve IRIS’ın görevi bu birleşmeyi engelemektir.

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.